4 applikasjoner som vil hjelpe deg å planlegge turen bedre i 2022

Applikasjoner, eller apper, har gjort livene våre både bedre og enklere på mange måter og innenfor mange felt. I dag finnes det en applikasjon for nesten alt man kan tenke seg, reiseliv er ikke noe unntak. Har man en smarttelefon eller et nettbrett, er det enkelt og raskt å laste dem ned, og så har man et multiverktøy i lommen til alle anledninger. Her skal vi se litt på hvordan dette verktøyet kan hjelpe deg med å planlegge turen din bedre i 2022.

1. Skyscanner

La oss begynne med hvordan du skal komme deg av sted. Skyscanner er en applikasjon som lar deg søke etter billige flybilletter til din ønskede destinasjon. Skyscanner viser deg prisene fra ulike flyselskap fra der du er til der du vil, slik at du slipper å måtte surfe på forskjellige nettsider for å finne den beste prisen. I tillegg kan du se etter leiebiler og hoteller i denne appen.

2. Airbnb

Men hvor skal du bo? Hvis du ikke vil bo på et hotell, eller kanskje ser etter et litt mer rimelig alternativ er Airbnb et godt alternativ. De har en applikasjon som kan lastes ned som lar deg søke etter ledige hus og leiligheter til utleie.

3. Google Maps

Og hvordan kommer du deg rundt? Google Maps har alltid svaret. Uansett om du vil finne en bestemt plass, eller den beste reiseruten dit fra hvor du befinner deg, er Google Maps en applikasjon som kan gi deg svaret.

4. Google Translate

Trenger du hjelp til å forstå hva som blir sagt eller et skilt og to? Hvis du skal reise til et sted hvor du kan ha problemer med å forstå språket er Google Translate en applikasjon som kan gjøre deg godt hjulpet. Ikke bare kan den oversette det du skriver, den kan også oversette fra det kameraet ditt ser og snakke for deg.

Med disse fire applikasjonene kommer du langt, så da gjenstår det bare å ønske god tur!