Besøk et museum i ferien

Det er ikke alltid at det passer med en lang ferietur til utlandet. Noen ganger kan en byferie passe bedre, for deg som liker å feriere i Norge. Andre foretrekker å reise til hytten på ferie, sammen med gode venner og bekjente. For å få mest ut av ferien kan det være smart å planlegge ferieturen nøye. Du kan da få tid til å besøke et museum der tog er i fokus.

Thamshavnbanen er verdt et besøk, om du ønsker se hvordan jernbanen ble driftet før i tiden. Rutetidene er kontinuerlig oppdatert for deg som ønsker å ta toget. Du kan derfor være med på en reise mellom stasjonene Løkken Verk og Bårdshaug. Vognene er fra 1908, og byr på en givende opplevelse i Orkanger.

Kultur og kunst i fokus ¨

Mange av oss foretrekker å slappe av hjemme om sommeren. Det kan derimot være verdt å ta en tur til flere kulturelle severdigheter, om du er interessert i kunst og kultur. I tillegg til museer, er det også mange utendørs konserter som avholdes om sommeren. Du kan derfor ta del i kulturelle begivenheter som ikke er så dyrt for lommeboken.

Det anbefales at du planlegger godt om du ønsker å oppleve kunst og kultur i ferien. Du kan enkelt finne frem til åpne kunstutstillinger der du kan nyte både norsk og utenlandsk kunst. For mange kan det nok også friste med en ferie, der du kan oppleve Norge på kryss og tvers. Du velger selv om du ønsker en storbyferie, eller ønsker å feriere på landet.