Den norske kysten er mer enn bare fjorder!

Har du hørt vennene dine eller bekjente som skryter om hvor fantastisk det var når de besøkte fjordene? Kanskje de fortalte at å reise med båten langs norskekysten er det beste de har opplevd? Det er helt sikkert en fantastisk opplevelse, men vi mener norskekysten er mer enn en båttur gjennom fjordene.

Opplev kysten med toget

Hvorfor ikke utforske Norges fantastiske kyst med toget? Start i hovedstaden og nyt flotte Oslofjorden når du reiser vest mot Drammen og videre sørover til Larvik.

Etter en kort tur innom spennende Drammen går turen til Tønsberg. I Tønsberg kan du bli bedre kjent med Norges eldste by og beundre flotte skjærgårder og idyllisk natur. Her kan du også besøke verdens ende, som er et populært feriemål for utenlandske turister.

Etter innholdsrike dager i Vikingbyen Tønsberg går turen til hvalbyen Sandefjord. Her kan du kombinere sydenlivet med byopplevelser og frodig natur. Ta deg en svømmetur i Strømbadet som ligger midt i sentrum, eller besøk en av byens mange strender.

Her kan du slappe av på kritthvit sand og bade i forfriskende sjøvann. Etter noen late timer i solen anbefaler vi en tur til Hvalfangmuseet. Her får du se blåhvaler hengende fra taket i full størrelse. Det er med andre ord en mektig opplevelse.

Avslutt togferden i Larvik. Her kan du besøke Norges største spahotell eller Thor Heyerdahls barndomshjem. Spis en bedre middag på restaurant i Larvik og opplev smaker du ikke trodde eksisterte. Her finner du både norske tradisjonelle retter og eksotiske og mer spennende.

Å reise med toget er en perfekt måte å oppleve norskekysten om du ikke vil reise med båt.