Utforsk Norge—Ta toget!

Hva med helgetur der du reiser med et sikkert og effektivt transportsystem? Norges jernbane strekker seg over hele Norge og har i en årrekke sørget for kontakt mellom byer i vårt langstrakte land. Derfor er det ingen bedre måte å bli kjent med vårt land enn å reise med tog. 

Bo på hotell i Oslo mens du opplever det beste av hovedstaden og områdene rundt. Eller gjenopplev OL 1994 i Lillehammer. Len deg tilbake og nyt Norges fantastiske natur på en behagelig reise. 

Her er noen tips til hvor du kan reise med toget.

Oslo

Man kommer ikke utenom hovedstaden når man tar toget. Som Norges knutepunkt går nesten alle avganger gjennom Oslo. 

Med yrende byliv og flott natur er Oslo en opplevelse av de sjeldne. Her kan du kombinere shopping, sightseeing og lange idylliske turer i marka. Eller kanskje du har lyst på eksotisk mat på eksklusive restauranter? 

Byen har noe for enhver smak og her er du garantert en minnerik helgetur.

Lillehammer

Hva med en tur til byen som arrangerte vinter OL i 94? Den sjarmerende byen er perfekt for deg som elsker å gå på ski eller stå på alpint. Det er også kort vei til barnevennlige Hunderfossen og Lilleputthammer, som vil gi barna dine en flott og morsom opplevelse.  

I Lillehammer er hver dag et eventyr og byen byr på en rekke actionfylte opplevelser.

Tønsberg

Tønsberg byr på flotte skjærgårder og kulturopplevelser du aldri har sett maken til. Grunnlagt i vikingtiden er Tønsberg Norges eldste by, og er et perfekt feriemål for deg som elsker idyllisk natur og det herlige båtliv. 

Besøk «verdens ende» med familien eller spis en bedre middag med din kjære. Tønsberg er byen for yrende sommerliv på brygga og magisk utsikt over havet.